Exercitii pentru pastrarea sanatatii ochilor

Tehnicienii in industria genelor si a sprancenelor sunt nevoiti sa petreaca mult timp pentru a reda clientelor sale o privire de calitate. Isi folosesc dexteritatea si o atentie sporita pentru a separa cu grija firele fara a le deteriora. De aceea trebuie sa avem foarte mare grija de vederea si ar trebui sa urmati o serie de exercitii simple, pe care daca le-ati executa cu regularitate, v-ar ajuta sa pastrati sanatatea ochilor mult timp pe viitor.

Iata citeva exemple simple de exercitii pe care le puteti efectua chiar si in timpul jobului:

– Clipiti usor si rapid timp de 2 minute. Acest exercitiu va va ajuta la imbunatatirea fluxului sangvin.

– Priviti mai des pe geam, selectati un punct pe sticla sau orice alt mic detaliu, uitati-va in departare si apoi reveniti la punctul ales de pe sticla. Inchideti strans ochii, apoi deschideti-i larg. Repetati acest exercitiu de 8-10 ori. Va va ajuta la intarirea muschilor pleoapelor si a relaxarii muschilor ochilor.

– Pentru recuperarea rapida a ochilor dupa o procedura lunga, va recomand urmatorul exercitiu: inchideti ochii si acoperiti-i cu palmele, fara a apasa cu acestea peste ei. Stati in aceasta pozitie cel putin 15-20 secunde, apoi coboriti putin cite putin palmele pentru a obisnui ochii cu lumina, iar mai apoi deschideti-i. Acest exercitiu va va lua minimum de timp si va va relaxa ochii.

– Cu 3 degete ale miinii, apasati usor pe pleoapa timp de 1-2 secunde. Faceti miscari bruste cu ochii la stanga, la dreapta, in jos, in sus, in diagonala, in cerc, pentru a ajuta la intarirea muschilor oculari.

A lua aminte
Priviti mai des pe geam, selectati un punct pe sticla sau orice alt mic detaliu.
Mai Citeste
DAUNEAZA EXTENSIILE DE GENE SANATATII?
Citeste
7 Intrebari
despre extensiile de gene
Citeste
5 Mituri
despre extensiile de gene
Citeste
Ai stiut ca….?
Citeste
Fapte uimitoare
despre fiecare din noi
Citeste
De ce sa optam pentru extensiiile de gene?!
Citeste
DA sau NU.
Spalam extensiile gene sau nu?
Citeste
11 Reguli
de ingrijire a extensiilor de gene
Citeste
Cum se piaptana
genele si extensiile de gene?
Citeste
CUM SE RESTABILESC
GENELE DETERIORATE?
Citeste
Ce este
LAMINARE DE GENE?
Citeste