5 Mituri
despre extensiile de gene

Aplicarea extensiilor de gene este o tehnica relativ noua de schimbare si infrumusetare a look-ului. Insa aceasta tehnica a reusit sa creeze un sir de mituri pe care noi o sa incercam sa le dezbatem pentru a fi infirmate sau confirmate:

Mitul nr. 1: Dupa aplicarea extensiilor de gene, toate cad impreuna cu genele naturale (sa nu confundam cu reinnoirea naturala a genelor).

Genul acesta de comentarii vin de la clientii nemultumiti ai tehnicienilor necalificati. Pentru ca lucrarile unui tehnician calificat vor fi intotdeauna calitative si nici nu va provoca vreun discomfort clientului.

Un tehnician care a primit o indrumare calitativa de la un trainer calificat, stie ce tipuri de extensii de gene sa aplice fiecarui client in functie de structura si forma genelor și ochilor acestuia. Sa nu uitam de asemenea ca fiecare geana naturala se reinnoieste o data la 2-3 luni, iar cateodata acestea pot cadea in timpul purtarii extensiilor de gene.

Mitul nr. 2: Cu extensiile de gene nu poti inota, nu poti merge la sauna sau nu te poti spala pe ochi.

Tehnicienii recomanda timp de 24 ore de la aplicarea extensilor de gene, a se feri de umiditate si aburi, pentru ca adezivul sa se usuce bine. Dupa 24 ore clientul poate merge in vacanta, la mare, la sauna, neavand grija sa mai foloseasca rimelul.

Mitul nr. 3: Tehnica aplicarii extensiilor de gene poate fi invatata individual sau online de pe YouTube.

Puteti experimenta gatitut reparatiile in casa, dar nu puteti experimenta jucandu-va cu sanatatea clientului.

Numai un trainer calificat poate sa va indrume si sa va invete despre tehnica aplicarii corecte a extensiilor de gene.

Mitul nr. 4: Se poate economisi procurand materiale ieftine.

Multi isi comanda online produsele cu care lucreaza din China sau de pe alte site-ri unde raportul calitate-pret chiar nu are nici o valoare. Folosirea unui adeziv necertificat poate dauna sanatatii si provoca caderea rapida a genelor. Ca rezultat ve-ti avea o reputatie proasta si ve-ti pierde clienti.

Mitul nr. 5: Intre cursurile scumpe si ieftine, nu exista nici o diferenta.

Extensiile de gene este o tehnologie manuala, fiecare tehnician lucrind in stilul lui. Insa exista si unele tehnici standarde care pina si trainerii le respecta. La traineri profesionisti si experimentati este cam greu sa ajungi, informatia luata de la ei fiind scumpa, insa valoroasa, ca sa nu mai vorbim de faptul ca vei invata sa lucrezi calitativ. Cursurile ieftine nu pot oferi studentelor cunostinte şi o practica calitativa, ceea ce le face complet inutile.

A lua aminte
Industria frumusetii ofera in mod constant proceduri menite sa transforme aspectul exterior, iar companiile de publicitate au si ele un rol destul de important pe piata.
Mai Citeste
DAUNEAZA EXTENSIILE DE GENE SANATATII?
Citeste
7 Intrebari
despre extensiile de gene
Citeste
Exercitii pentru pastrarea sanatatii ochilor
Citeste
Ai stiut ca….?
Citeste
Fapte uimitoare
despre fiecare din noi
Citeste
De ce sa optam pentru extensiiile de gene?!
Citeste
DA sau NU.
Spalam extensiile gene sau nu?
Citeste
11 Reguli
de ingrijire a extensiilor de gene
Citeste
Cum se piaptana
genele si extensiile de gene?
Citeste
CUM SE RESTABILESC
GENELE DETERIORATE?
Citeste
Ce este
LAMINARE DE GENE?
Citeste