De ce sa optam pentru extensiiile de gene?!

Datorita tehnologiei moderne care exista in ziua de astazi, se poate crea un aspect natural si nimeni nu va sesiza ca acestea nu sint reale. Tehnicianul va va ajuta si recomanda sa alegeti unul dintre efecte, care va va face ochii mai expresivi si perfecti pentru orice ocazie.

Economisiti timp. In fiecare dimineata sa presupunem ca alocati cel putin 10 minute dimineata la aplicarea machiajului si 5 minute pentru demachierea acestuia. Imaginati-va ca economisiti 15 minute zilnic iar intr-o luna se aduna 7 ore si jumatate, un timp pretios pe care l-ati putea dedica altor activitati ori familiei sau de ce nu somnului.

Ploaie, zapada, vant. In conditii meteorologice nefavorabile,e ste dificil a ajunge intr-un mod impecabil la locul de munca. Va incanta sa va stergeti in baia oficiului de la locul de munca, zilnic dimineata ,rimelul din jurul ochilor?! Pentru a nu cunoaste aceste probleme, este suficient de a purta extensii de gene. Machiajul va ramine impecabil de altfel si daca vei plinge oricat de mult.

Extensiile de gene este solutia ideala pentru o vacanta la mare. Toate doamnele si domnisoarele doresc sa arate atractiv pe plaja, insa chiar si un rimel rezistent la apa, nu va putea face fata apei de mare si soarelui arzator. Genele artificiale sunt rezistente, iar tu vei ramine incantata si admirata pe toata perioada vacantei. Datorita extensiilor de gene, va puteti permite sa aratati bine zilnic.

A lua aminte
Extensiile de gene este solutia ideala pentru o vacanta la mare.
Mai Citeste
DAUNEAZA EXTENSIILE DE GENE SANATATII?
Citeste
7 Intrebari
despre extensiile de gene
Citeste
Exercitii pentru pastrarea sanatatii ochilor
Citeste
5 Mituri
despre extensiile de gene
Citeste
Ai stiut ca….?
Citeste
Fapte uimitoare
despre fiecare din noi
Citeste
DA sau NU.
Spalam extensiile gene sau nu?
Citeste
11 Reguli
de ingrijire a extensiilor de gene
Citeste
Cum se piaptana
genele si extensiile de gene?
Citeste
CUM SE RESTABILESC
GENELE DETERIORATE?
Citeste
Ce este
LAMINARE DE GENE?
Citeste