7 Intrebari
despre extensiile de gene

Multe femei viseaza la extensia genelor – pentru ca este o metoda atat de cool pentru a face ochii expresivi. In plus, aceasta este o oportunitate de a se elibera de grijile de zi cu zi, a nu iesi din casa fara machiaj.

Sa discutam despre cele mai des puse intrebari despre extensiile de gene

1. E dureros?

In cazul aplicarii corecte a extensielor de gene, este absolut nedureros!

Pe fiecare geana naturala se aplica una artificiala – în cazul procedurii clasice, sau mai multe – pentru obţinerea unui volum. Un tehnician calificat si responsabil utilizeaza benzi cu gel auxiliare pentru:

• izolarea genele inferioare de cele superioare;

• a evita lipirea genelor;

• scutirea clientul de disconfort.

Diploma de absolvire a unui curs de formare cu renume – este un argument convingator pentru client.

Poti fi sigur ca tehnicianul va alege exact lungimea si greutatea extensiilor lipite pe genele naturale.

2. Extensia genelor arata artificial?

Ele vor arata exact asa cum va doriți. Un tehnician bun va face imposibila deosebirea genelor artificiale de cele naturale. Tu alegi: scurte, mari si expresive, oricare pe gustul tau. Genele vor arata artificial, numai în cazul în care nu este obtinut efectul pe care doriti sa-l vedeti.

3. Cat timp se poarta?

Majoritatea extensiilor de gene se poarta de la 4 pana la 5 saptamani. Totul depinde de durata de viata a genelor naturale. La fel ca orice alt fir de par de pe corpul uman, genele au mai multe etape de crestere. Pierderea a 1-4 gene naturale este o rata de zi cu zi, iar actualizarea totala a genelor are loc timp de 2,5 – 3 luni.

4. Este scump?

Costul procedurii depinde de profesionalismul tehnicianului, tipul procedurii si localul în care se prestează serviciul. Pentru rezultate optime, adresati-vă la tehnicieni cu o reputatie mare si cu un portofoliu excelent.

5. Extensia dauneaza genelor naturale?

Credca este cea mai dureroasa întrebare.

O data cu buna desfasurare a procedurii si respectarii tuturor tehnicilor si condiţiilor de port – NU.

Tehnicianul aplica doar o extensie pe geana natural, alegand exact lungimea și greutatea. Daune pot fi cauzate numai in cazul în care tehnicianul nu cunoaste bine tehnologia sau face greseli in timpul procedurii. Extensiile prea grele pot trauma genele naturale, ceea ce duce la caderea lor. Luati in considerare acest risc prin alegerea tehnicianului.

6. Pot folosi rimel?

Unii producatori ofera rimel special pentru extensii de gene, pe baza de apa. Aceasta se aplica numai la varfurile genelor și pentru a elimina este suficient apa simpla. Dar, de fapt, nu este nevoie de a utiliza rimel. Genele false au fost create pentru a va elibera de nevoile de zi cu zi, pentru a nu incepe ziua cu aplicarea machiajului – privirea ta va fi fascinanta si seducatoare, chiar si fara rimel pe gene! Este o oportunitate de aur de a mai dormi dimineața …

Aplicarea mastilor pe baza de ulei pe genele extinse – nu se admite. Ea nu se spala, umple spatiul dintre gene, care este un mediu confortabil pentru bacteriile patogene. Pastrati-va ochii si genele, nu va expuneti la pericol!

7. Pot aplica machiaj?

Principala regula – spalarea machiajului aplicat pe gene extinse, trebuie sa fie facut foarte, foarte atent, pentru a nu scurta ” viata” acestora. Demachierea – este un efect mecanic si in cazul unor miscari neglijente poti deteriora deteriora zona de lipire a extensiilor de gene. Spalarea neglijenta a machiajului va duce la ceea, ca genele extinse vor cadea prematur.

A lua aminte
Multe femei visează la extensie de gene - pentru ca este o metoda atat de cool pentru a face ochii expresivi. In plus, aceasta este o oportunitate de a se elibera de grijile de zi cu zi, a nu iesi din casa fara machiaj .
Mai Citeste
DAUNEAZA EXTENSIILE DE GENE SANATATII?
Citeste
Exercitii pentru pastrarea sanatatii ochilor
Citeste
5 Mituri
despre extensiile de gene
Citeste
Ai stiut ca….?
Citeste
Fapte uimitoare
despre fiecare din noi
Citeste
De ce sa optam pentru extensiiile de gene?!
Citeste
DA sau NU.
Spalam extensiile gene sau nu?
Citeste
11 Reguli
de ingrijire a extensiilor de gene
Citeste
Cum se piaptana
genele si extensiile de gene?
Citeste
CUM SE RESTABILESC
GENELE DETERIORATE?
Citeste
Ce este
LAMINARE DE GENE?
Citeste