Despre mine

Numele meu este Corina Turcuman. Lucrez in domeniul extensiilor de gene din 2010 iar motivatia mea pentru aceasta meserie este de a pune in valoare frumusetea ochilor feminini. In timpul anilor de studentie, am descoperit ca ma tenteaza foarte mult arta machiajului iar parintii mei mi-au facut cadou un astfel de curs.

Prin 2004, aceasta ramura nu era suficient de dezvoltata, insa personal mi-a placut foarte mult si am continuat. Ca tinar specialist in Finante si Banci, m-am angajat in domeniul acesta, iar in timpul liber exersam arta machiajuluı in grupul meu de prieteni si colegi.

Treptat am renuntat la acest hobby din cauza lipsei de timp si a faptului ca ar fi trebuit sa merg la numeroase cursuri de calificare, workshop-uri, masterclass-uri.

Intr-o zi am citit un anunt, precum o domnisoara presteaza servicii de aplicare a extensiilor de gene. Desigur ca, curiozitatea m-a impins sa imi fac programare pentru a-mi fi aplicate aceste extensii de gene, fiind foarte curioasa de rezultat.

In 2010 extensiile de unghii erau cunoscute pe piata, insa extensiile de gene nu prea. Incercand pe proprii ochi, am realizat ca as vrea sa cunosc mai multe despre aceasta procedura. La acea vreme, nu existau scoli speciale unde sa poti invata aceasta procedura, de aceea am gasit o persoana care aplica extensii si am invatat de la ea aplicarea. Din pacate, am inteles mai tarziu ca metoda predarii a fost complet eronata (comparand lucrarile altor persoane), iar materialele in care de altfel am si investit, au fost de proasta calitate.

De altfel, am ajuns sa scot extensiile cu remouver-ul si chiar sa o lezez ocular pe sora mea, care imi era cobai de doua luni. Intre timp am fost la alte cursuri si in timp exersand si lucrand cu sirguinta, am capatat experienta, urmand si alte scoli, din Ucraina si Rusia.

Acum sunt de neoprit, merg in continuu la diferite cursuri si ma perfectionez.

Astazi toata informatia de peste ani o impart si cu alte persoane dornice sa imi fie colege in domeniul extensiilor de gene. De asemenea, sunt de parere ca, cu cat va fi mai mare concurenta, cu atat mai multumite si mai frumoase se vor simti doamnele si domnisoarele noastre.

Inchei cu un citat celebru al lui Victor Hugo: "CAND ITI VORBESTE O FEMEIE, OBSERVA INTAI CEEA CE ITI SPUNE CU OCHII".

SUNTEM PE
YouTube
aboneaza-te
Alege ce ti se potriveste
  • Experienta si inovare continua pentru a fi mereu primii

  • Produse inovatoare, formulari exclusive si certificari de calitate

  • Instruire completa studiata in detaliu folosind tehnici noi

  • Suport continuu dupa cursuri. Mereu alaturi de voi

  • Cursuri in numar limitat de elevi, mentin cele mai inalte standarde de calitate

  • Cursuri online, cu posibilitatea invatarii de la distanta