Workshop - permanent de gene

line

 

In data de 23.07.15 in incinta EDUCATION POIT a fost organizat un workshop de catre Corina Turcuman, trainer KARINA LASHMAKER. Au fost multe informatii, poze, intrebari - raspunsuri, dar cele mai multe curiozitati au fost la prezentarea procedurii de PERMANENT DE GENE.

In acest articol imi propun sa va prezint mai multe detalii despre procedurile ce scot in evidenta frumusetea ochilor si anume prin conturarea si accentuarea genelor naturale

Tipurile de proceduri pentru genele naturale sunt:

Extensii gene Fir cu Fir
Extensii gene 2D,3D
Extensii gene efect Hollywood
(Volum Rusesc)
Laminare gene
Permanent de gene

1) Extensii de gene fir cu fir -(aplicarea unei extensii pe o geana naturala )-- unde putem aplica extensii cat mai aproape de cele naturale sau putem aplica gene lungi, curbate,accentuate. Exista o varietate larga de extensii gene cu ajutorul carora putem obtine diferite forme si efecte , sa ascundem neajunsurile si sa scoatem in evidenta frumusetea ochilor.

2) la fel avem extensii de gene 2D/3D -(aplicarea doua /trei extensii pe o geana) unde obtinem volum dublu sau triplu.

3) avem extensii gene cu effect Hollywood sau cum se mai spune volum Rusesc unde se pune accent pe mult volum.

4) Laminare gene este o procedura unde se lucreaza doar cu gene natural si cu produse ce au la baza minerale si vitamine. Se lucreaza cu produse ce au la baza minerale si vitamine. Este o procedure de lifting, hidratare si hranire a genelor naturale. In urma acestei procedure genele naturale arata mai lungi si au si volum cu 30-50% mai mare. Este o procedura noua pe piata.

5) Permanent de gene – la fel se lucreaza doar cu genele naturale. In urma acestei proceduri se pune accent pe curbura .Se lucreaza cu toata lungimea genei naturale, Adica clientul la cerere poate sa obtina : de la cea mai slaba curbura pina la cea mai acentuata curbura.

La workshop-ul ce a avut loc, scopul a fost prezentarea in detalii a procedurii PERMANENT DE GENE si demonstrarea ei practica .Astfel cei prezenti la acest workshop au putut vedea toate etapele,produsele si simplitatea acestei proceduri .

Atasez si cateva poze de la acest workshop.

line

Extensii gene cu effect Hollywood sau cum se mai spune volum Rusesc .

Categorie: 
Practica cu trainer 2D3D

Inscriere Curs

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de catre karinalashmaker.ro Acest camp este obligatoriu conform legislatiei