Exercitii pentru pastrarea sanatatii ochilor

line

 

Maestrii in industria genelor si a sprancenelor sunt nevoiti sa petreaca mult timp pentru a reda clientelor sale o privire de calitate.Isi folosesc dexteritatea si o atentie sporita pentru a separa cu grija firele de gene fara a le deteriora. De aceea trebuie sa aveti foarte mare grija de vederea dvs. si ar trebui sa urmati o serie de exercitii simple, pe care daca le-ati executa cu regularitate, v-ar ajuta sa pastrati sanatatea ochilor mult timp pe viitor. Iata citeva exemple simple de exercitii pe care le puteti efectua chiar si in timpul jobului:

-Clipiti usor si rapid timp de 2 minute. Acest exercitiu va va ajuta la imbunatatirea fluxului sangvin.

-Priviti mai des pe geam, selectati un punct pe sticla sau orice alt mic detaliu,uitati-va in departare si apoi reveniti la punctul ales de pe sticla. -Inchideti strans ochii ,apoi deschideti-i larg.Repetati acest exercitiu de 8-10 ori.Va va ajuta la intarirea muschilor pleoapelor si a relaxarii muschilor ochilor.

-Pentru recuperarea rapida a ochilor dupa o procedura lunga,va recomand urmatorul exercitiu:-inchideti ochii si acoperiti-i cu palmele,fara a apasa cu acestea peste ei.Stati in aceasta pozitie cel putin 15-20 secunde,apoi coboriti putin cite putin palmele pentru a obisnui ochii cu lumina ,iar mai apoi deschideti-i. Acest exercitiu va va lua minimum de timp si va va relaxa ochii.

-Cu 3 degete ale miinii,apasati usor pe pleoapa timp de 1-2 secunde. Faceti miscari bruste cu ochii la stanga,la dreapta,in jos,in sus,in diagonala,in cerc,pentru a ajuta la intarirea muschilor oculari.

line

Priviti mai des pe geam, selectati un punct pe sticla sau orice alt mic detaliu.

Categorie: 
Diverse

Inscriere Curs

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de catre karinalashmaker.ro Acest camp este obligatoriu conform legislatiei
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.