Evolutia extensiilor de gene.

line

 

Ochii pentru femei nu sunt doar o reflecție a sufletului,ci și un instrument pentru a atrage atenție asupra persoanei sale. Acesta este și unul din motivele pentru care femeile au căutat întotdeauna variante de a face ochii mai expresivi. Pentru crearea unor gene perfecte,de-a lungul timpului s-au folosit multe remedii tradiționale,ca:ierburi,minerale,uleiuri vegetale și altele. Mai târziu..a apărut rimelul,un produs cosmetic care prelungeste și oferă culoare genelor.Mulți poate își amintesc de cosmetica sovietică pentru gene,în rimelul propriu zis se scuipa,se amesteca cu periuță ,iar lichidul obținut se aplica pe gene.Însă în cazul în care te prindea ploaia sau lăcrimai,ochii începeau să doară și să simți un sentiment de arsură. Au fost de asemenea și metode nonconvenționale de a avea ochi expresivi,iar în acest considerent au fost inventate genele false și mai apoi extensiile de gene. Mai jos,veți afla mai multe parcurgând etapele istoriei extensiilor de gene:

Etapa 1-anii 20,secolul XX

Inventatorul genelor false a fost un evreu polonez,originar din imperiul țarist,pe nume Maximilian Faktorovich,renumit în toată lumea ca un make-up artist de la Hollywood-Max Factor. Pentru prima dată,el a folosit genele false pentru a crea o imagine convingătoare actriței Phyllis Heyver ,care a jucat rolul lui Roxie in muzicalul "Chicago". Procedura lui Max Factor a fost una dintre cele mai simple,folosind un fir de ață lipit cu franjuri,acestea fiind cele mai simple gene lipite zilnic pe platourile de filmare actriței Phyllis Heyver.Insa publicul nu a fost impresionat,aceste gene fiind departe de a fi ideale,mai ales ca ele nu arătau natural.Prin urmare,pentru o lungă perioadă de timp ele au fost folosite doar de către vedetele de cinema.

Etapa 2-anii 50 ai secolului XX.

Pina la jumătatea secolului, extensiile de gene au început să fie mai naturale,au apărut în lume,datorita cinematografului si astfel multe persoane feminine s-au putut bucura purtând gene lungi și soft.Însă în ciuda acestui fapt,costul serviciilor rămînea relativ crescut,astfel încât doar celebritățile își permiteau acest lux.

Etapa 3-inceputul secolului XXI

Japonia a devenit strămoșul artei de Extensii de gene,fiind cunoscută deja de către noi toti,în cele din urma țară progresistă din Orient ,a reinventat genele oferind tuturor femeilor și naturalețea acestora.În etapa initiala de dezvoltare, aceste gene buchețel,se fixaj cu lipici,efectul acestei proceduri durând mult mai mult decit prin fixarea la ochi a unor benzi de gene.

Etapa 4-inceputul secolului XXI.

Au fost nevoie doar de câțiva ani peste,și Japonia a fost din nou inovatoare în cosmetica pentru femei,inventând extensiile fir cu fir,un nou tip de gene dezvoltat în est,devenit absolut identice cu genele naturale. Baza lor a devenit mai groasă ,iar varful mai subtire,fixarea cu lipici devenind mult mai dificilă,insa efectul fiind uimitor. Se crede ca primul lashmaker,a fost japonezul Shu Uemura,el încercând in premieră fixarea extensiilor fir cu fir ,și nu a buchețelelor,prima femeie care a încercat aceste Extensii a fost cantareata Madonna.

line

Ochii pentru femei nu sunt doar o reflecție a sufletului.

Categorie: 
Diverse

Inscriere Curs

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de catre karinalashmaker.ro Acest camp este obligatoriu conform legislatiei