De ce sa optam pentru extensia genelor?!

line

 

*) Datorita tehnologiei moderne care exista in ziua de astazi,se poate crea un aspect natural,si nimeni nu va sesiza ca acestea nu sint reale.Trainerul va va ajuta si sfatui sa alegeti unul dintre efecte,care va va face ochii mai expresivi si perfecti pentru orice ocazie.

*) Economisiti timp. In fiecare dimineata sa presupunem ca alocati cel putin 10 minute dimineata la aplicarea machiajului,si 5 minute pentru demachierea acestuia .Imaginati-va ca economisiti 15 minute zilnic,iar intr-o luna se aduna 7 ore si jumatate,un timp pretios pe care l-ati putea dedica altor activitati,ori familiei sau de ce nu somnului.

*) Ploaie,zapada,vant In conditii meteorologice nefavorabile,este dificil a ajunge intr-un mod impecabil la locul de munca.Va incanta sa va stergeti in baia oficiului de la locul de munca, zilnic dimineata ,rimelul din jurul ochilor?! Pentru a nu cunoaste aceste probleme,este suficient de a purta extensii de gene.Machiajul va ramine impecabil de altfel si daca vei plinge oricat de mult.

*) Extensiile de gene este solutia ideala pentru o vacanta la mare. Toate doamnele si domnisoarele doresc sa arate atractiv pe plaja,insa chiar si un rimel rezistent la apa, nu va putea face fata apei de mare si soarelui arzator. Genele artificiale sunt rezistente,iar tu vei ramine incantata si admirata pe toata perioada vacantei. Datorita extensiilor de gene,va puteti permite sa aratati bine zilnic.

line

Extensiile de gene este solutia ideala pentru o vacanta la mare.

Categorie: 
Diverse

Inscriere Curs

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de catre karinalashmaker.ro Acest camp este obligatoriu conform legislatiei