Cum sa ai grija de gene pe timp de iarna?!

line

 

Gerul,temperaturile extreme,aerul uscat din interior si vantul rece,afecteaza in mod negativ calitatea genelor,chiar si daca acestea sunt sanatoase.

Consolidarea,hidratarea si curatarea lor sunt proceduri obligatorii pe timp de iarna(si nu numai).

Daca utilizati rimel,folositi doar pe cel ce contine D-pantenol,care are calitatea de a proteja genele de vant si frig pe timp de iarna. Va lacrimeaza si vi se inrosesc pleoapele de la ger?nimeni nu vrea sa arate obosit sau bolnav,prin urmare folositi lotiune de musetel sau de ceai neagru,care vă va ajuta pe timp de noapte la ameliorarea iritatiei ochilor.

*Luati vitamine.Sunt necesare pentru tot corpul,special iarna,cand imunitatea este scazuta.Vitaminele A si E hranesc si restabilesc genele,facindu-le netede si eliminind uscaciunea lor. *Folositi in mod regulat masca pentru gene pe baza de ulei de ricin(netezeste firul de par),uleiul de catina(are proprietati antibacteriene),uleiul de brusture(stimuleaza cresterea parului).

*Pieptanati regulat genele,umezind pensula in glicerina,care ajuta la intarirea parului.

line

Pieptanati regulat genele,umezind pensula in glicerina,care ajuta la intarirea parului.

Categorie: 
Diverse

Inscriere Curs

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de catre karinalashmaker.ro Acest camp este obligatoriu conform legislatiei