4 factori care deterioreaza genele naturale si clientele se dezamagesc de extensii de gene.

line

 

Nu e un secret ca multe domnisoare si doamne nu se hotarasc sa le fie aplicate extensii de gene ,din teama de a nu deteriora genele naturale.

Intr-adevar exista atit de multe zvonuri si tot felul de istorii despre daunele provocate de extensiile de gene,dar cauza deteriorarii genelor naturale ramine inca necunoscuta.

Ne intrebam atunci la ce ar trebui sa fim atente,cum sa alegem un tehnician bun?!

Sunt 4 factori ce influenteaza negativ deteriorarea genelor naturale:

1.Excesul de lipici- in acest caz genele se lipesc intre ele,si asa cum ele cresc intr-un ritm diferit,cea care creste mai repede le trage fortat si pe cele lipite de ea.Acest lucru provoaca disconfort si duce la pierderea genelor,iar lucrarea arata neglijent.

2.Extensiile sunt aplicate prea aproape de pielea pleoapei,un fenomen des intilnit care provoaca senzatia de "nisip" in ochi.Aceasta este consecinta iritatiei,de la contactul nemijlocit a extensiei cu pielea ploapei. Astfel de extensii trebuiesc indepartate ,pentru ca ele nu vor rezista iar senzatia de iritatie nu va trece de la sine.

3.Folosirea genelor "grele"-Groase-extensiile grele fiind una dintre cauzele caderii subite si in masa a genelor naturale. Foarte important este si alegerea corecta a grosimii extensiilor si respectiv masa lor.

4.Incercarea de a indeparta de la sine extensiile,niciodata nu incercati sa scoateti individual extensiile! Lipiciul ce se foloseste la aplicarea genelor este puternic (sau lipeste foarte bine),iar la indepartarea acestuia,ve-ti smulge si genele naturale. Scoaterea extensiilor trebuie sa o faca un tehnician cu solutii speciale,iar incercarea dvs de a indeparta genele cu uleiuri si creme doar va va agrava situatia!

line

Nu e un secret ca multe domnisoare si doamne nu se hotarasc sa le fie aplicate extensii de gene ,din teama de a nu deteriora genele naturale.

Inscriere Curs

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de catre karinalashmaker.ro Acest camp este obligatoriu conform legislatiei