Despre mine

 

Despre
mine

Numele meu este Corina Turcuman. Lucrez in domeniul extensiilor de gene din 2010, si motivatia mea pentru aceasta meserie este de a pune in valoare frumusetea ochilor feminini. In timpul anilor de studentie, am descoperit ca ma tenteaza foarte mult arta machiajului, ıar parintii mei mi-au facut cadou un astfel de curs.

Prin anii 2004,aceasta ramura nu era suficient de dezvoltata,insa personal mi-a placut foarte mult si am continuat .Terminindu-mi studiile ca specialist in Finante-Bancı, m-am angajat in domeniul acesta, insa in timpul liber exersam arta machiajuluı in grupul meu de prietene si colege.

Treptat am renuntat la acest hobby din cauza lipsei de timp si a faptului ca ar fi trebuit sa merg la numeroase cursuri de calificare, workshop-uri, masterclass-uri..

İntr-o zi am citit un anunt, precum o domnisoara presta servicii de aplıcare extensii de gene.Desigur ca, curiozitatea m-a impins sa imi fac programare pentru a-mi fi aplicate aceste extensii de gene, fiind foarte curioasa de rezultat.

In 2010 extensiile de unghii erau cunoscute pe piata, insa extensiile de gene nu prea. Incercand pe proprii ochi, am realizat ca as vrea sa cunosc mai multe despre aceasta procedura. La acea vreme, nu existau scoli speciale unde sa poti invata aceasta procedura,de aceea am gasit o persoana care aplica extensii si am invatat de la ea aplicarea lor. Din pacate, am inteles mai tarziu ca metoda predarii a fost complet eronata(comparand lucrarıle altor persoane), iar materialele in care de altfel am si ınvestit o parte financiara,au fost de proasta calitate.

De altfel, am ajuns sa scot extensiile cu remouver-ul si chiar sa o lezez ocular pe sora mea, care ımı era cobai de doua luni.Intre timp am m-aı fost si la alte cursuri, si in timp exersind si lucrand cu sırguinta,am capatat experienta ,urmand si alte scoli nu numai la noı in tara,ci si in Ucraina si Rusia.

Acum sunt de neoprit, merg in continuu la diferite cursuri, masterclass-uri, si workshop-uri. Astazi toata informatia de peste ani o impart si cu alte persoane dornice sa imi fie colege in domeniul extensiilor de gene. De asemenea, sunt de parere ca, cu cat va fi mai mare concurenta, cu atat mai multumite si mai frumoase se vor simti doamnele si domnisoarele noastre.

Inchei cu un citat celebru al lui Victor Hugo: ,,CAND ITI VORBESTE O FEMEIE, OBSERVA INTII CEEA CE ITI SPUNE CU OCHII".

Contacteaza-ma

 

Acum sunt de neoprit, merg in continuu
la diferite cursuri, masterclass-uri,
si workshop-uri.

 

Inscriere Curs

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de catre karinalashmaker.ro Acest camp este obligatoriu conform legislatiei