Exercitii pentru pastrarea sanatatii ochilor

line

 

Maestrii in industria genelor si a sprancenelor sunt nevoiti sa petreaca mult timp pentru a reda clientelor sale o privire de calitate.Isi folosesc dexteritatea si o atentie sporita pentru a separa cu grija firele de gene fara a le deteriora. De aceea trebuie sa aveti foarte mare grija de vederea dvs. si ar trebui sa urmati o serie de exercitii simple, pe care daca le-ati executa cu regularitate, v-ar ajuta sa pastrati sanatatea ochilor mult timp pe viitor. Iata citeva exemple simple de exercitii pe care le puteti efectua chiar si in timpul jobului:

-Clipiti usor si rapid timp de 2 minute. Acest exercitiu va va ajuta la imbunatatirea fluxului sangvin.

-Priviti mai des pe geam, selectati un punct pe sticla sau orice alt mic detaliu,uitati-va in departare si apoi reveniti la punctul ales de pe sticla. -Inchideti strans ochii ,apoi deschideti-i larg.Repetati acest exercitiu de 8-10 ori.Va va ajuta la intarirea muschilor pleoapelor si a relaxarii muschilor ochilor.

-Pentru recuperarea rapida a ochilor dupa o procedura lunga,va recomand urmatorul exercitiu:-inchideti ochii si acoperiti-i cu palmele,fara a apasa cu acestea peste ei.Stati in aceasta pozitie cel putin 15-20 secunde,apoi coboriti putin cite putin palmele pentru a obisnui ochii cu lumina ,iar mai apoi deschideti-i. Acest exercitiu va va lua minimum de timp si va va relaxa ochii.

-Cu 3 degete ale miinii,apasati usor pe pleoapa timp de 1-2 secunde. Faceti miscari bruste cu ochii la stanga,la dreapta,in jos,in sus,in diagonala,in cerc,pentru a ajuta la intarirea muschilor oculari.

line

Priviti mai des pe geam, selectati un punct pe sticla sau orice alt mic detaliu.

Categorie: 
Diverse

Inscriere Curs

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de catre karinalashmaker.ro Acest camp este obligatoriu conform legislatiei