7 Intrebari despre Extensiile de Gene

line

 

Multe femei visează la extensia genelor - pentru că este o metodă atat de cool pentru a face ochii expresivi. În plus, aceasta este o oportunitate de a se elibera de grijile de zi cu zi, a nu iesi din casă fără machiaj .

1. E dureros?

În cazul aplicării corecte a extensielor de gene, este absolut nedureros! Pe fiecare geană naturală se aplică una artificială – în cazul procedurii clasice, sau mai multe – pentru obţinerea unui volum. Un tehnician calificat și responsabil utilizează patch-uri de gel auxiliare pentru:

• izolarea genele inferioare de cele superioare;

• a evita lipirea genelor;

• scutirea clientul de disconfort.

Diploma de absolvire a unui curs de formare cu renume - este un argument convingător pentru client. Poți fi sigur că tehnicianul va alege exact lungimea și greutatea genelor lipite pe genele naturale.

2. Extensia genelor arata artificial?

Ele vor arăta exact aăa cum vă doriți. Un tehnician bun va face imposibila deosebirea genelor artificilale de cele naturale. Tu alegi: scurte, mari și expresive, oricare pe gustul tau. Genele vor arata artificial, numai în cazul în care nu este obţinut efectul pe care doriți să-l vedeti.

3. Cat timp se poarta?

Majoritatea genelor false se poarta de la 4 până la 5 săptămâni. Totul depinde de durata de viață a genelor naturale. La fel ca orice alt fir de păr de pe corpul uman, genele au mai multe etape de creștere. Pierderea a 1-4 gene naturale este o rată de zi cu zi, iar actualizarea totala a genelor are loc timp de 2,5 - 3 luni.

4. Este scump?

Costul procedurii depinde de profesionalismul tehnicianului, tipul procedurii si localul în care se prestează serviciul. Pentru rezultate optime, adresati-vă la tehnicieni cu o reputație mare și cu un portofoliu excelent.

5. Extensia dauneaza genelor naturale?

Credcă este cea mai dureroasă întrebare.

Odată cu buna desfășurare a procedurii şi respectării tuturor tehnicilor si condiţiilor de port - NU. Tehnicianul aplica doar o extensie pe geana natural, alegînd exact lungimea și greutatea. Daune pot fi cauzate numai în cazul în care tehnicianul nu cunoaşte bine tehnologia sau face greșeli în timpul procedurii. Genele extinse prea grele pot trauma genele naturale, cee ce duce la căderea lor. Luați în considerare acest risc prin alegerea tehnicianului.

6. Pot folosi rimel?

Unii producători oferă rimel special pentru extensii de gene, pe bază de apă. Aceasta se aplică numai la vârfurile genelor și pentru a elimina este suficient apa simplă. Dar, de fapt, nu este nevoie de a utiliza rimel. Genele false au fost create pentru a vă elibera de nevoile de zi cu zi, pentru a nu începe ziua cu aplicarea machiajului - privirea ta va fi fascinantă si seducătoare, chiar și fără rimel pe gene! Este o oportunitate de aur de a mai dormi dimineața ...

Aplicarea măstilor pe bază de ulei pe genele extinse – nu se admite. Ea nu se spala, împle spațiul dintre gene, care este un mediu confortabil pentru bacteriile patogene. Păstrati-va ochii si genele, nu va expuneti la pericol!

7. Pot aplica machiaj?

Principala regulă - spălarea machiajului aplicat pe gene extinse, trebuie să fie facut foarte, foarte atent, pentru a nu scurta " viață" acestora. Demachierea - este un efect mecanic, si in cazul unor mișcări neglijente poti deteriora mijloacele de lipire a extensiilor de gene. Spălarea neglijentă a machiajului va duce la ceea, că genele extinse vor cadea prematur.

line

 

Categorie: 
Diverse

Inscriere Curs

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de catre karinalashmaker.ro Acest camp este obligatoriu conform legislatiei