5 Mituri despre Extensiile de Gene

line

 

Extensiile de gene este o tehnica relativ noua de schimbare si infrumusetare a look-ului.Insa aceasta tehnica a reusit sa creeze un sir de mituri pe care noi azi o sa incercam sa le dezbatem pentru a fi infirmare sau confirmare:

Mitul nr 1:Dupa aplicarea extensiilor de gene,toate genele false cad impreuna cu cele naturale.(sa nu confundam cu reinnoirea naturala a genelor).

Genul acesta de comentarii provin de la clientii nemultumiti ai tehnicienilor necalificati.Pentru ca lucrarile unui tehnician calificat vor fi intotdeauna calitative si nici nu va provoca vreun discomfort clientului. Un lashmaker care a primit o indrumare calitativa de la un maestru calificat,stie ce tipuri de extensii de gene sa aplice fiecarui client in functie de structura si forma genelor acestuia. Sa nu uitam de asemenea ca fiecare geana naturala se reinnoieste o data la 2-3 luni,iar citeodata acestea pot cadea in timpul purtarii extensiilor de gene.

Mitul nr 2:Cu extensiile de gene nu poti inota, nu poti merge la sauna sau nu te poti spala pe ochi.

Maistrii recomanda timp de 24 ore de la aplicarea extensilor de gene, se feri de umiditate si aburi, pentru ca adezivul sa se usuce bine. Dupa 24 ore clientul poate merge in vacanta, la mare, la sauna, neavand grija sa mai foloseasca rimelul.

Mitul nr 3:Tehnica aplicarii de gene false poate fi invatata individual sau on-line de pe youtube.

Puteti experimenta gatitul,reparatiile in casa,dar nu puteti experimenta jucindu-va cu sanatatea clientului.Numai un trainer calificat poate sa va indrume ,si sa va invete despre tehnica aplicarii extensiilor de gene.

Mitul nr 4:Se poate economisi procurind materiale ieftine.

Multi isi comanda on-line produsele cu care lucreaza din China sau de pe alte situri unde raportul calitate-pret chiar nu are nici o valoare. Folosirea unui adeziv necertificat poate dauna sanatatii si poate provoca caderea rapida a genelor.Ca rezultat veti avea o reputatie proasta si pierderea clientelei.

Mitul nr 5:Intre cursurile scumpe si ieftine,nu exista nici o diferenta.

Nu este astfel! Extensiile de gene este o tehnologie manuala, fiecare tehnician lucrind in stilul lui. Insa exista si unele tehnici standarde care pina si instructorii le respecta.La instructorii de calitate este cam greu sa ajungi,informatia luata de la ei fiind scumpa,insa valoroasa,ca sa nu mai vorbim de faptul ca vei invata sa lucrezi calitativ.Cursurile ieftine nu pot oferi studentelor cunostinte şi o practica calitativa,ceea ce le face complet inutile.

line

Industria frumusetii ofera in mod constant persoanor de sex feminin proceduri menite sa le transforme pe acestea in adevarate regine, iar companiile de publicitate au si ele un rol destul de important pe piata.

Categorie: 
Diverse

Inscriere Curs

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de catre karinalashmaker.ro Acest camp este obligatoriu conform legislatiei